Eazzypark

EazzyparkGoedkoop parkeren bij Eindhoven? Dat lijkt een onmogelijke opgave. Toch is dat precies wat Eazzypark biedt. Goedkoop parkeren bij Eindhoven Airport,zowel voor korte als lange periodes. Eazzypark heeft een bewaakte parking op ongeveer acht minuten afstand van de luchthaven. Wie gebruik maakt van deze parking kan gratis door de shuttle worden afgezet op de luchthaven. Na terugkomst wordt u dan natuurlijk ook weer opgehaald.

Shuttleservice:

Eazzypark beschikt over een gratis service, deze haalt u per shuttlebus op vanaf het parkeerterrein en rijdt u vervolgens naar de vertrekhal. Zo kunt u dichtbij de incheckbalie uitstappen en bent u snel ingecheckt. Uiteraard zorgt Eazzypark ervoor dat uw auto veilig geparkeerd wordt op de bewaakte parkeerplaats. Een zorgeloos begin van uw vakantie of zakenreis! Bij terugkomst haalt de chauffeur u op het afgesproken tijdstip weer op en wordt u met de gratis EazzyPark shuttle service naar uw auto gebracht.

Zorgeloos en zeer voordelig parkeren met Eazzypark.

Valetservice:

Naast de Shuttleservice heeft Eazzypark ook de beschikking over een Valetservice, dit houdt in dat u uw auto naar de vertrekhal kan rijden waarna uw auto door een chauffeur geparkeerd wordt op het bewaakte parkeerterrein van Eazzypark. De chauffeur helpt u met uw bagage en controleert uw auto eerst op schade. Zo weet u dat u uw auto in de precies dezelfde staat terug krijgt zoals u hem heeft ingeleverd. Na de controle kunt meteen inchecken en uw reis voortzetten. Bij terugkomst staat uw auto op het afgesproken tijdstip voor u klaar.

Gemakkelijker en goedkoper parkeren bij Eindhoven Airport kan niet.