Wanneer moet ik inchecken Eindhoven airport?

Wanneer moet ik inchecken?

Als u een parkeerplaats heeft gereserveerd bij Eindhoven airport wilt u natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Situaties zoals verkeersopstoppingen/files kunnen er voor zorgen dat u niet op tijd bent ingecheckt. Dat is natuurlijk geen goed begin van uw reis. Daarom noemen wij hier een paar aanbevelingen om uw reis soepeltjes te laten verlopen.


Inchecken Eindhoven airport:

Eindhoven airport raadt u aan om 2 uur van te voren op het vliegveld aanwezig te zijn als u per continentale vlucht reist. Een continentale vlucht is een vlucht die binnen één werelddeel blijft. De incheckbalies sluiten 40 minuten voor vertrek. Zo heeft u nog 1 uur en 20 minuten speling. Wij vinden dit echter iets te weinig tijd. Als u namelijk een shuttle parkeerplaats heeft gereserveerd moet u nog van het parkeerterrein per shuttlebus naar het vliegveld rijden. Over het algemeen rijden deze shuttlebussen elke 10 minuten, maar het kan natuurlijk voorkomen dat de shuttlebus net is vertrokken wanneer u bij het parkeerterrein aankomt. Daarom raden wij u aan om 2.5 uur van tevoren aanwezig te zijn. Heeft u voor valet parkeren gekozen, raden wij wederom aan om een half uur extra tijd te nemen. Uw auto wordt namelijk bij afgave gecontroleerd op schade. Zo bent u er van verzekerd dat u uw auto schadevrij terug krijgt en bent u op tijd ingecheckt.

Wanneer u intercontinentaal vliegt raadt Eindhoven airport aan om 3 uur van tevoren aanwezig te zijn. Een intercontinentale vlucht is een vlucht waarbij je Europa verlaat en naar een ander continent vliegt. Dit uur extra is ingevoerd in verband met de verscherpte veiligheidsmaatregelen die ingevoerd zijn bij intercontinentale vluchten. Wij raden hier wederom aan om een half uur extra de tijd te nemen. Zo bent u er van verzekerd dat u op tijd ingecheckt bent.