Shuttle parkeren Eindhoven airport

Shuttle parkeren eindhoven airport is één van de makkelijkste manieren om uw auto bij het vliegveld te parkeren. U rijdt in de auto naar het parkeerterrein waar u uw parkeerplaats gereserveerd heeft.
Parkeren vliegveld Eindhoven
Vanaf het parkeerterrein wordt u vervolgens gratis per shuttlebus naar de vertrekhal gereden. De vertrekhal van Eindhoven airport ligt vlakbij de incheckbalies. Zo hoeft u dus niet ver te lopen met uw baggage en kunt u direct inchecken.

In het algemeen rijden deze shuttlebussen eens per 10 minuten vanaf het parkeerterrein. Deze bussen rijden de gehele nacht door. U hoeft zich dus geen zorgen te maken of de bussen wel rijden als u ‘s nachts land op Eindhoven airport.

Als u kiest voor shuttle parkeren hoeft u zich niet te begeven op de drukke ringweg van Eindhoven. Veel shuttle parkeeraanbieders zijn namelijk gelegen buiten Eindhoven.

Dit scheelt aanzienlijk in die laatste zoekstress, zo komt u stressvrij aan op het vliegveld. Let er wel op, als u een shuttle parkeerplaats gaat reserveren, dat u bij sommige parkeeraanbieders uw autosleutels moet afgeven. Dit in verband met het parkeersysteem van de betreffende parkeeraanbieders. Zo staat uw auto vooraan de parkeerplaats wanneer u terug komt van uw reis.
Eenmaal terug van uw reis staat er een shuttlebus voor u klaar bij de aankomsthal. Deze brengt u weer vanaf het vliegveld naar het parkeerterrein. U laad uw bagage in en kunt direct uw reis voortzetten. Dat is wel zo fijn!